Det tilbyder vi

Menneskelig og faglig mangfoldighed
Vi er en mangfoldig arbejdsplads sammensat af dedikerede mennesker med forskellige fagligheder, nationaliteter, kompetencer og baggrunde. Vi samarbejder på tværs med en uformel omgangstone, et stærkt kollegaskab og en fælles identitet knyttet til jernbanen og den kollektive transport.

Vi transformerer jernbanen digitalt
Hos os får du en udfordrende hverdag med fokus på høj faglighed og udvikling. Vi er i gang med at indføre banebrydende ny teknologi, hvor vi digitaliserer jernbanen. Herudover benytter vi blandt andet 3D i vores projekter, således at vi udvikler ny intelligent teknologi til at forny og vedligeholde jernbanen smartere. 

Motivation og trivsel
For os er det en succes, når vores medarbejdere er motiverede og stolte i en hverdag, hvor vores mål og leverancer er i fokus. Vi har fokus på trivsel og forebyggelse af stress, og alle ansatte er indbefattet af vores aftalte med Falck Healthcare. Trivsel rummer både det fysiske og det psykiske arbejdsmiljø, og vi arbejder målrettet på begge områder.

Samfundsansvar
Hos Banedanmark er vi er samfundsbevidste og kender vores ansvar. Vi ved nemlig, at få minutter kan vælte en hel dag, for dem, der bruger jernbanen. Med vores viden og færdigheder sikrer vi, at jernbanen og samfundet fortsat kan hænge sammen.