Bliv kontorelev hos os

Er du en af vores kommende kontorelever, der er selvstændig, initiativrig og har erfaring fra arbejdsmarkedet?

Som kontorelev i Banedanmark bliver du uddannet kontorassistent med speciale i offentlig administration. Uddannelsen tager 2 år med start 1. september og afsluttes med en skriftlig fagprøve der skal forsvares mundtligt.  

Hvordan bliver jeg kontorelev?

For at kunne komme i betragtning som kontorelev skal du have gennemført et adgangsgivende grundforløb på enten gammel eller ny uddannelsesordning.

Hvis du er i tvivl, om du opfylder kravene, så kontakt Niels Brock på brock@brock.dk

Hos os søger vi nye elever i februar hvert år. Stillingerne slås op på ledige stillinger og vi ansætter omkring 20 elever.

Uddannelsesforløbet

Uddannelsen som kontorelev veksler mellem praktik- og skoleophold. I din praktik vil du komme i 2 forskellige praktikker (af hver 1 års varighed).

Praktik 1 bliver planlagt af Banedanmark og senere har du mulighed for at komme med ønsker til praktik 2. Det kan fx være i Anlæg, HR eller Signalprogrammet.

I løbet af de to år skal du på tre skoleophold samt tage valgfag, hvor der på et af skoleopholdene, er mulighed for at komme på studietur til Bruxelles.

Løn- og ansættelsesvilkår

Som kontorelev i Banedanmark får du en attraktiv arbejdsplads med flekstid og betalt frokostpause. Du får løn under hele uddannelsen – også under skoleopholdene, hvor Banedanmark betaler for dine bøger.

Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og HK/STAT.

Mød nogle af vores dygtige kontorelever

På videoen herunder kan du møde Sara, Rune og Merljinda, som fortæller, hvordan det er at være kontorelev i Banedanmark.