Trafikverkets Leverandørdag

Senior markedskonsulent Cathrine Carøe fra Strategisk Indkøb i Banedanmark holdt et indlæg om kommende store udbud på Trafikverkets Supplier Conference i Stockholm for internationale leverandører den 11. april.

 

Formålet med konferencen var at:

  1. Bidrage til muligheder for at gøre gode forretninger

  2. Bidrage til flere tilbud per udbud

  3. Bidrage till højere produktivitet og mere innovation i projektet

  4. Samle de nordiske lande for at skabe indkøbsvolumens interesse for nordiske og internationale leverandører.

 

Der var fokus på fremtidige projekter på det skandinaviske marked med opstart i årene 2019-2022, og Danmark, Finland, Norge og Sverige deltog med indlæg. Cathrine Carøe fortalte om en række større anlægsprojekter i støbeskeen samt et par outsourcing projekter. Desuden kom hun og Ulrik Millbrandt Larsen fra Vejdirektoratet kort ind på regeringens nye udspil, som endnu ikke er endeligt besluttet. Se Banedanmarks præsentation på engelsk her.

 

Konferencen var pænt besøgt med virksomheder fra hele verden, og i alt deltog over 750 personer.

 

Der var der stor interesse for at møde de fire nordiske lande på dialogstationer i pauserne mellem de spændende indlæg. Sektionschef Peter Iversen og senior markedskonsulent Cathrine Carøe fra Strategisk Indkøb repræsenterede Banedanmark og netværkede med de mange fremmødte.

 

Du kan finde vores kommende udbud på vores dynamiske online Udbudsplan. Klik og find detaljer om det enkelte projekt, og husk at tilmelde dig nyheder for dit interessefelt – så kommer opdateringer direkte ind i din mailboks.

Du er også velkommen til at kontakte projektlederen, såfremt du ikke finder information på udbuddet.

Vores igangværende udbud finder du via EU-Supply-portalen.