Vores organisation

Det er ikke nogen nem opgave at udvikle og sikre en attraktiv og fremtidssikret jernbane. Derfor er vores organisation også til tider kompleks. Vi har medarbejdere med mange forskellige kompetencer til at løse et hav af forskellige opgaver inden for blandt andet projektledelse, vedligehold, trafikstyring, administration, it og meget mere.

Vi er organiseret med seks divisioner med hver deres direktør, som sammen med vores administrerende direktør udgør direktionen. Se direktionens løn.

Derudover har vi tre støttefunktioner, som hjælper med at holde hjulene i gang: Direktionssekretariatet, Kvalitet & Sikkerhed og Kommunikation.

Hvis du søger job hos os eller bare gerne vil vide mere om os, kan du måske få et bedre indblik i vores forskellige områder ved at læse med her.

Organisationsdiagram gældende fra 1. januar 2019. Organisationsdiagrammet viser de seks divisioner: Signalsystemer, Infrastruktur, Økonomi & Planlægning, Trafik, Anlæg og HR samt de tre støttefunktioner: Kvalitet & Sikkerhed, Direktionssekretariatet og Kommunikation.

banedanmark i tal

2442
antal
Medarbejdere
428
antal
Trafikmedarbejdere
422
antal
Produktionsvendte medarbejdere